Ekm

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okulumuz ve Türk Kızılay'ın işbirliği ile gerçekleşecek "Velilerimizden Kızılay'a Kan Bağışı" sloganlı kan bağışı kampanyamız yerel basında yer aldı.

Ekm

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okulumuz ve Türk Kızılay'ın işbirliği ile gerçekleşecek "Velilerimizden Kızılay'a Kan Bağışı" sloganlı kan bağışı kampanyasına velilerimiz başta olmak üzere tüm Divriği halkını bekliyoruz.

Tarih:06.10.2022 Perşembe Saat:10.00-17.00

Yer: Atatürk YBO Bahçesi

Eyl

Halk arasında "Mevlid" olarak anılan Vesîletü'n-Necât'ın yazarı Süleyman Çelebi'nin vefatının 600'üncü yılının UNESCO tarafından anma ve kutlama yıldönümleri arasına alındı. 2022 yılı ülkemizde Süleyman Çelebi yılı olarak ilan edilmiştir.

Ağu

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ.