Mrt

Okul ve sınıf panolarımız Belirli Gün ve Haftalar ile Sınıf içi ders etkinliklerinde doldurulup güncellenmektedir.

Mrt

Mustafa Kemal Atatürk'ün komutasında Türk askerinin kazandığı Çanakkale Zaferinin 108.yılında şehitlerimizi anıyoruz. ' 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ' kapsamında okulumuzda program düzenlendi.

Mrt

1 A Sınıfı öğrencilerimiz 'Zıt Anlamlı Kelimeler' etkinliği düzenledi.

Mrt

4.Sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersinde 'Robotların Esin Kaynağı Hayvanlar' konusunda geçen icatları yaptılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz 4-A sınıfında İngilizce dersi 'Meslekler' konusunda öğrencilerimiz eğlenceli ve verimli bir etkinlik hazırladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

'MEHMET AKİF ERSOY İSTİKLAL" konulu 7 Kısa Film gösterisi okulumuzda tüm sınıflarda izletildi.

Mrt

Deprem bölgesine gönderilmek üzere oyuncaklarını bağışlamak isteyen öğrencilerimizin okula getirmeleri gerekmektedir.

Mrt

"HEDEF PROJESİ-Sultan Şehir Okuyor" Etkinliği kapsamında okulumuzda okuma saatleri de düzenli olarak yapılmaktadır.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde okulumuz 1-A sınıfı öğretmeni AY*** AY*** rehberliğinde program düzenlendi. Programın sonunda okulumuz öğretmenlerine öğrencilerimiz tarafında hediyeler verildi. Emeği geçen herkese teşşekür ederiz.

Mrt

Okulumuzun yeni binasına geçmesiyle birlikte hazırlıkları tamamlanan mescidimiz öğrencilerimizin kullanımına açıldı.

Şbt

"HEDEF PROJESİ-Sultanşehir Okuyor"  kapsamında okulumuzda da okuma saatleri yapılmaktadır.

Ock

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 'HEDEF Projesi' kapsamında okulumuzda da çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Proje kapsamında okulumuzda 'Ayın Öğrencisi-Ayın Sınıfı-Bilgi Yarışmaları' gibi etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler verildi.

Ock

Okulumuz öğrencilerine sağlık bakanlığı görevlileri tarafından 'Ağız ve Diş Sağlığı' konulu eğitim verildi.

Ara

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde "Metamfetamin ile Mücadele Yerel Eylem Planı 2022-2024" yürütülmektedir. Bu kapsamda bilgi edinmek için ve bilinçlendirmek adına kamu spotu hazırlanmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

Ara

"HEDEF Projesi-Sultanşehir Okuyor" kapsamında okulumuz genelinde de düzenli olarak okuma saatleri yapılmaktadır.