Ara

Okulumuz yeni binasına kavuşuyor.

Ara

Öğrenci velimiz Dilek hanım 4.sınıf öğrencilerimizle birlikte su kabağı süsleme etkinliği düzenledi. Öğrencilerimizin keyifle yaptığı etkinlikle ortaya güzel ürünler çıktı. Velimize ve etkinliği düzenleyen ME*** öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Sivas İl Milli Eğitim İlkyardım Eğitim Merkezi tarafından okulumuz öğrencilerine ilkyardım eğitimi verildi. Uygulamalı yapılan eğitime öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi ve öğrencilerimiz için verimli geçen bir eğitim oldu.

Ara

4.Sınıf öğrencilerimiz fen bilimleri dersi 'Dengeli ve Sağlıklı Beslenme' konusunda sınıfça kahvaltı etkinliği düzenledi.

Ara

Okulumuz 4.sınıf öğrencileri fen bilimleri dersi 'Dünyanın Hareketleri' konusunda eğlenceli ve verimli bir etkinlik düzenledi.

Ara

Yurt genelinde yapılan "Çök-Kapan-Tutun" tatbikatı okulumuz öğrencileri arasında farkındalık yaratmak ve bilinçlendirmek amacıyla uygulanması için gerekli bilgilendirmeler yapıldı ve öğrencilerimizin tatbikat saatinde evlerinde katılım gösterdikleri görüldü.

Ara

4/A sınıfımızda ingilizce öğretmenimiz Sevda TANRIVERDİ öğrencilerler birlikte "Nationality" konusunda diyalog ve drama etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler büyük bir istekle katılım gösterdi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okullarımızda başlatılan "Matematik Seferberliği" sınıflarımızda yapılan etkinliklerle öğrencilerimiz için verimli ve keyifli geçmektedir.

Kas

"HEDEF PROJESİ-Sultan Şehir Okuyor" kapsamında okulumuzda tüm sınıflarda eş zamanlı kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla yürüyüş düzenlendi.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçemizde ve okulumuzda yapılan etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşşekür ederiz.

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e büyük saygı,sevgi ve minnetle.Cumhuriyetimizin 99.Yılı Kutlu Olsun!

Kas

Merve öğretmenimiz öğrencileriyle kütüphanede kitap okuma etkinliği düzenledi. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak adına verimli bir etkinlik oldu. Öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ekm

Sıvas Valiliği bünyesinde Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "HEDEF" projesinin tanıtımı, ekiplerin belirlenmesi,yapılacak faaliyetler ile ilgili okulumuzda toplantı yapıldı.

Ekm

Okulumuzda "Dünya Afet ve Azaltma Günü" dolayısıyla program yapıldı. Program kapsamında deprem tatbikatı, afetlerle ilgili bilgilendirme ve bilinçlendirme ile sığınma alanında toplanma faaliyeleri yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okul müdür yardımcımız Ahmet TÖREYEN ve Kızılay Kulübü danışman öğretmeni Burak ÖĞER rehberliğinde "Velilerimizden Kızılay'a Kan Bağışı" adlı Sosyal Sorumluluk Projemiz Kızılay ekiplerinin okulumuzu ziyareti ile gerçekleştirildi.  Okul idarecilerimiz,öğretmenlerimiz, çalışanlarımız ve gönüllü velilerimizin katılımıyla gerçekleşen kan bağışı kampanyamız okul bahçesinde yapıldı ve büyük ilgi gördü. Destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.