Öğrencilerimiz

Nis

1-A sınıfı öğrencilerimiz "Paralarımızı Tanıyalım" konusu kapsamında Kumbara yaptılar.

Nis

"HEDEF PROJESİ Matematik Seferberliği" kapsamında tüm sınıf seviyelerinde etkinlikler yapılmaktadır. Faydalı olmasını diler emeği geçen herkesi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz pansiyon ve diğer öğrencilerin kullanımı için BT Sınıfı kuruldu.

Nis

Pansiyon öğrencilerimize okulumuz tarafından sürpriz doğum günü etkinliği düzenlendi.

Nis

1. Sınıf öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde "Milli Mücadele-Atatürk'ün Hayatı" konusu kapsamında etkinlik düzenledi.

Nis

' 21-26 Mart Orman Haftası ' kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Okul panomuz düzenlenip program kapsamında yazılar, şiirler okundu. Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

4.Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde 'Hz.Muhammed'in (A.S) Hayatı' konusu kapsamında öğrencilerle beraber ilahi okuma etkinliği düzenlendi.

Nis

"HEDEF PROJESİ" Kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen 'Müzikal Etkinlikler' ile öğrencilerimizin öğlen aralarını keyifli geçirmeleri sağlanmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin kendilerini keşfetmelerine imkan sağlanmıştır.

Nis

"HEDEF PROJESİ-Sultan Şehir Okuyor" Etkinliği kapsamında okulumuzda okuma saatleri de düzenli olarak yapılmaktadır.

Nis

1. Sınıf Hayat Bilgisi dersi 'Aile Bireylerini Tanıyorum' konusu kapsamında öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde 'Soy Ağacı ' çizdiler.

Nis

4.Sınıf Türkçe dersinde öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde 'Milli Kültürümüz' Teması kapsamında Hacivat ile Karagöz Oyunu etkinliği düzenledi.

Nis

"Kütüphaneler Haftası" kapsamında 1-A sınıfı öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde 'Kitap Ayracı' yaptı.

Mrt

Okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde ve ders içi etkinliklerde 'Matematik Seferberliği' kapsamında düzenli olarak etkinlikler yapılmaktadır.