Nis

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında yapılan "Bilgi Yarışması" etkinliğimizde Büyük Final 13 Nisan Perşembe...

Mrt

MEB tarafından lise öğrencileri için 'Dersler Cepte' uygulaması yayınlandı. Aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz:

Mrt

7 Yaşını doldurmuş ve Gitarı olan öğrencilerimiz başvurabilir.

Ock

İlimiz genelinde yapılan I.Dönem II.Ortak Yazılı Sınav Cevap Anahtarları Yayımlandı. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz

Ock

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokul ve Ortaokul düzeyinde I.Dönem II.Ortak Yazılı sınavları başladı. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

15.Uluslararası MEB Robot Yarışması 8-11 Mart 2023 tarihlerinde Bursa ilinde ' Cumhuriyet ve Teknoloji' teması ve 'Ahican Cumhuriyet'in İzinde, Teknolojinin Peşinde Bursa'da' sloganı ile yapılmasına karar verildi. Yarışma Başvuruları ve detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı eğitim ortamlarında yetiştirilmesi, öğrenci ve öğretmenler ile okul paydaşlarında koruyucu, önleyici ve acil müdahale gerektiren kazalar ve ani hastalık durumunda, tıbbi yardım gelinceye kadar yapılabilecek ilk yardım uygulamaları hakkında farkındalık ve duyarlılık oluşturulması için her yıl eylül ayının ikinci cumartesi günü ülkemizde ve tüm dünyada "Dünya İlk Yardım Günü" kutlanmaktadır.

Eyl

Halk arasında "Mevlid" olarak anılan Vesîletü'n-Necât'ın yazarı Süleyman Çelebi'nin vefatının 600'üncü yılının UNESCO tarafından anma ve kutlama yıldönümleri arasına alındı. 2022 yılı ülkemizde Süleyman Çelebi yılı olarak ilan edilmiştir.

Eyl

KADINA ŞİDDET İNSANLIK SUÇUDUR !!!